کاشت،داشت و برداشت خرما

دسته بندي : طرح توجیهی و کارآفرینی » کشاورزی و زراعت
کاشت،داشت و برداشت خرما

تعداد صفحات : 21
فرمت فایل : word

قسمتی از متن :
مقدمه
نخل خرما از گياهاني است كه كشت آن در قديم در منطقه هاي جنوبي كشور متداول بوده است و در حال حاضر كشور ما از توليدكنندگان مهم آن به شمار مي رود به طوري كه ايران دومين كشور دنيا از نظر توليد خرما مي باشد.
خرما ميوه اي بسيار مغذي ، زود هضم و انرژي زا مي باشد. قسمت عمده مواد تشكيل دهنده خرما مواد قندي مي باشد. خرما با داشتن ويتامين آ به مقدار زياد و ويتامين هاي B,C و فسفر، كلسيم،پتاسيم ،چربي و مواد ازت دار از نظر ارزش غذايي بسيار مهم است.

سر فصل ها :
تاريخچه خرما
ممالك توليد كننده خرما در دنيا
آمار سطح كشت و ميزان توليد خرما در ايران
ارزش غذايي خرما
پراكنش خرما در ايران
مشخصات بتانيكي درخت خرما
تاريخ كاشت
فاصله كاشت
مراحل داشت خرما
مراحل برداشت خرما
روش هاي خشك كردن خرما
آفت ها و بيماري هاي مهم خرما
طرز برداشت خرما


دسته بندی: طرح توجیهی و کارآفرینی » کشاورزی و زراعت

تعداد مشاهده: 73 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 21

حجم فایل:76 کیلوبایت

 قیمت: 3,200 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    ندارد


  • محتوای فایل دانلودی:
    تحقیقی در مورد کاشت،داشت و برداشت خرما