فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

جزوه آموزشی تولید پنیر فتای UF

دانلود بهترین جزوه آموزشی تولید پنیر فتای UF در قالب پی دی اف در 59 صفحه

قیمت : 4,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه تولید فرآورده تخمیری لبنی ( تولید پنیر )

دانلود جزوه کامل و جامع تولید فرآورده تخمیری لبنی ( تولید پنیر ) مخصوص رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی

قیمت : 4,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه سس مایونز

دانلود جزوه کامل و جامع سس مایونز

قیمت : 4,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه تأثیر صمغ گوار و اسید اسکوربیک بر خواص رئولوژیک و پخت آرد گندم سن زده

جزوه کامل و جامع تأثیر صمغ گوار و اسید اسکوربیک بر خواص رئولوژیک و پخت آرد گندم سن زده

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه خط تولید حلوا شکری (ارده)

جزوه کامل و جامع خط تولید حلوا شکری (ارده)

قیمت : 5,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه تأثير بسته بندي با فيلمهاي نانويي بر ويژگيهاي ارگانولپتيكي و ميكروبي نان

جزوه کامل و کاربردی تأثير بسته بندي با فيلمهاي نانويي بر ويژگيهاي ارگانولپتيكي و ميكروبي نان

قیمت : 4,200 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دفترچه راهنماي صنايع توليد و بسته بندي آبميوه جات ،سبزيجات ، صيفي جات ، شربت و كنسانتره

دفترچه راهنماي صنايع توليد و بسته بندي آبميوه جات ،سبزيجات ، صيفي جات ، شربت و كنسانترهقسمتی از متن : بخش تحويلدر ابتداي كارخانه قرار داشته و مسئوليت تحويل گرفتن كليه مواد و قطعات ورودي به كارخانه را داراست . در بخش تحويل ، درب ورودي مواد اوليه (ميوه...

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

مقاله تقلبات در شیر و فرآورده های لبنی و روش های شناسایی آنها

مقاله مروری بر تقلبات احتمالی در شیر و روشهای تشخیص آن

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه آموزشی میکروبیولوژی لبنیات

جزوه کامل و جامع میکروبیولوژی لبنیات

قیمت : 5,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3قبلی · بعدی